Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (2024)

Table of Contents
Lees meer IT-banen Reacties (42)

Gebruikersgegevens van meer dan 250.000 klanten van online huishoudboekje Bankingtools waren voor langere tijd toegankelijk voor kwaadwillenden. Het lek in de database van de financiële dienstverlener werd ontdekt door een beveiligingsonderzoeker.

Via Google had de onderzoeker ontdekt dat er een lek in Bankingtools zat, waarna de onderzoeker het lek meldde aan nu.nl. Volgens de site zorgde het lek ervoor dat de database met gebruikers van Bankingtools beschikbaar was met namen, adressen, e-mailadressen, afgenomen abonnementen van de dienstverlening, of en wat voor contacten er met de helpdesk geweest waren en IBAN-rekeningnummers.

Volgens Invers, het bedrijf achter Bankingtools, gaat het alleen om gegevens van de Bankingtools-site. Andere sites van Invers, zoals Kasboek, zijn niet verbonden met Bankingtools heeft Invers-oprichter Bart den Hollander tegen nu.nl gezegd. Onderzoek van Invers toonde aan dat de serverlogs verdwenen zijn, waardoor niet te achterhalen is sinds wanneer er onbevoegde toegang tot de server geweest is. De niet bij name genoemde ontdekker van het lek zegt nooit iets weggegooid te hebben, wat erop zou kunnen wijzen dat er meer partijen toegang hebben gehad tot de server.

De onderzoeker zou ook hebben aangegeven dat er meer manieren zijn om in te breken bij systemen van Invers, iets dat door het bedrijf zelf ontkend wordt omdat er geen 'sporen zijn die aantonen dat dat waar is'. Invers heeft contact opgenomen met een beveiligingsbedrijf om de systemen door te lichten.

Klanten van Bankingtools zijn per e-mail op de hoogte gesteld van de problemen. In de mail wordt aangegeven dat 'friendly-hackers op de server van MijnBankingTools hebben ingebroken waarbij niet het doel is geweest privacygevoelige informatie buit te maken'. De mail waarschuwt wel dat het mogelijk is dat ook anderen met minder nobele doelen de inhoud van de server hebben doorzocht. Ook meldt de e-mail dat er melding gemaakt is bij het College Bescherming Persoonsgegevens en andere autoriteiten. De site is sinds het voorval langere tijd offline geweest. Per 1 januari 2016 hebben bedrijven een meldplicht datalekken bij de Autoriteit Persoonsgegevens, het dan voormalig CBP. Afhankelijk van de zaak, kunnen er ook boetes opgelegd worden, bijvoorbeeld door het niet melden van een datalek binnen 72 uur.

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (1)

Door Krijn Soeteman

Freelanceredacteur

Feedback • 31-12-2015 17:5942

31-12-2015 • 17:59

42

Lees meer

Webwinkel ReplaceDirect en zustersite Twindis melden datalek - update Nieuws van 27 april 2016

Persoonsgegevens burgers Rotterdam en Oegstgeest waren toegankelijk door fout Nieuws van 9 maart 2016

Lek in website farmaceutisch bedrijf maakte handel met voorkennis mogelijk Nieuws van 8 februari 2016

CBP-voorzitter Kohnstamm vreest voor tekort bij behandelen datalekken Nieuws van 30 december 2015

CBP publiceert definitieve beleidsregels meldplicht datalekken Nieuws van 9 december 2015

Europese meldplicht voor datalekken komt eraan Nieuws van 8 december 2015

Meer producten en artikelen

Netwerk en systeembeheer

IT-banen

Meer vacatures

Reacties (42)

-Moderatie-faq

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (11)Arie Atari
31 december 2015 18:04

Mail is inderdaad netjes aangekomen:

Beste klant van BankingTools,

Ik wil u graag even op de hoogte brengen van het volgende:

In de week voor Kerst hebben friendly-hackers ingebroken op de server van MijnBankingTools. Dit is de website waar u contact kunt hebben met onze online supportdesk en waar u ook uw abonnementen beheert. De hackers hebben dit gedaan om aan te tonen dat er een beveiligingslek in ons systeem zat.

Zij hebben niet het doel gehad om privacygevoelige informatie te verspreiden en hebben aangegeven dat de verkregen informatie intussen ook is vernietigd!!

Maar dit betekent wel dat iemand anders dan uzelf en wij, mogelijk uw abonnementsinformatie heeft bekeken. Deze informatie bestond uit: naam, adres, postcode, woonplaats, emailadres, product, ordernummer, orderbedrag, startdatum abonnement, einddatum abonnement, rekeningnummer en tenaamstelling abonnee. Dit is persoonlijke informatie die natuurlijk niet bij iemand anders thuis hoort. Wij hebben hierover melding gemaakt aan de betrokken autoriteiten waaronder het College Bescherming Persoongegevens.

Direct na het voorval zijn alle relevante servers uitgezet. Stap voor stap hebben wij vervolgens delen van onze systemen weer online gebracht. Steeds pas nadat een zorgvuldige security-check is gedaan.

MijnBankingTools is nog niet online. Dit systeem wordt momenteel grondig gecontroleerd. MijnBankingTools was een ouder systeem dat – zoals nu is aangetoond – onvoldoende was beveiligd tegen de huidige mogelijkheden van aanvallen van buitenaf.

Voor de volledigheid wil ik vermelden dat uw persoonlijke financiële gegevens geen moment in gevaar zijn geweest. Deze gegevens staan namelijk op uw eigen PC. Administraties die u eventueel in de online backup heeft opgeslagen, staan op een andere server en zijn ook versleuteld. Toch hebben we uit voorzorg ook deze server even uitgezet en starten we deze binnenkort weer op. Wij raden u aan om tijdelijk lokale backups te maken.

Gedurende de periode dat MijnBankingTools niet beschikbaar is, kunt u op de volgende manieren met ons in contact komen:
• Mailt u naar mail-support@bankingtools.nl
• Belt u op werkdagen tussen 10:00 – 14:00 uur met 0900 – 8212400 (1,- per gesprek)

Onze oprechte excuses voor deze situatie. Veiligheid & Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, maar desondanks zijn wij – gelukkig door iemand met goede bedoelingen – met onze neus hard op de feiten gedrukt. U begrijpt ons voornemen voor 2016 en de jaren daarna: Dit mag nooit meer gebeuren.

Met vriendeljke groet,
BankingTools
Bart den Hollander

AuteurGebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (12)letatcest
@Arie Atari31 december 2015 18:10

Dank, deze had ik wel ergens zien langskomen, maar kon hem niet meer terugvinden... Ik pas het bericht erop aan.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (13)MrFax
@Arie Atari31 december 2015 20:06

Je mag geen volledige namen van emails van bijvoorbeeld supprt desks (die niet openbaar zijn) in Tweakers comments plaatsen, toch?

[Reactie gewijzigd door MrFax op 24 juli 2024 12:56]

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (14)IxFail NL
@MrFax31 december 2015 22:17

Op de website van bankingtools ben je binnen 2 klikken op de pagina: http://www.bankingtools.nl/mijnbankingtools-niet-beschikbaar en hier staat de mail gewoon openbaar. Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (15)

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (16)MrFax
@IxFail NL31 december 2015 22:35

Ik had het anders moeten verwoorden maar Ik bedoel niet de email, maar de naam "Bart..." dat is privacyschending.

[Reactie gewijzigd door MrFax op 24 juli 2024 12:56]

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (17)Trasos
@MrFax31 december 2015 23:20

Dat is de oprichter, niet zomaar een supportmedewerker of zo.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (19)Anoniem: 731339
@Arie Atari1 februari 2016 17:10

Wat BankingTools niet vermeldt is dat alle gemaakte online Backups niet meer beschikbaar zijn sinds de ontdekking van het lek.
Ik heb hierover uitvoerig met BankingTools gesproken en gemaild. De backups zijn niet te restoren.

Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik na een computer crash mijn financiële gegevens sinds 2010 kwijt ben.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (20)Golodh
31 december 2015 18:19

Niet netjes van die onderzoeker om het lek eerst aan een nieuwssite bekend te maken (nu.nl) en niet bij het bedrijf zelf te melden. Strafbaar zelfs, vrees ik.

<quote> Onderzoek van Invers toonde aan dat de serverlogs verdwenen zijn, waardoor niet te achterhalen is sinds wanneer er onbevoegde toegang tot de server geweest is. De niet bij name genoemde ontdekker van het lek zegt nooit iets weggegooid te hebben, wat erop zou kunnen wijzen dat er meer partijen toegang hebben gehad tot de server.</quote>

In plaats van de aangever van het lek scheef aan te kijken zou ik eerder zeggen: "Wie zegt mij dat dit bedrijf niet zelf de log gewist heeft? Mogelijk komt het ze wel goed uit dat je nu niet meer kan zien wie wanneer wat gedaan heeft". Dit is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar als je logs wist (strafbaar !) ga je dat niet in de krant zetten.

En als ik dan naar het vervolg kijk:

<quote>De onderzoeker zou ook hebben aangegeven dat er meer manieren zijn om in te breken bij systemen van Invers, iets dat door het bedrijf zelf ontkent wordt omdat er geen 'sporen zijn die aantonen dat dat waar is'. Invers heeft contact opgenomen met een beveiligingsbedrijf om de systemen door te lichten.</quote>

Dan proef ik hierin iets van "jullie kunnen niet aantonen dat er meerdere manieren waren om in te breken want er zijn geen sporen".

Als er één opstelling van een bedrijf is die mij wantrouwend maakt (met gewiste server logs) dan is het deze wel. Misschien zoek ik er teveel achter, en is het gewoon een ongelukking geformuleerd antwoord. Het is dat het bedrijf zelf aangeeft dat er nu een extern bevelingingsbedrijf wordt ingechakeld, maar anders had ik ze niet meer vertrouwd.

[Reactie gewijzigd door Golodh op 24 juli 2024 12:56]

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (21)Anoniem: 463321
@Golodh31 december 2015 18:35

Voor quotes moet je hier vierkante haken gebruiken. [ en ] dus. Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (22)

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (23)Sergelwd
31 december 2015 19:20

Vind dit sowieso wel een schimmige site, een online huishoudboekje met privegegevens. Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (24)
En daar dan als ik het goed zie een abbonement voor moeten afsluiten.

[Reactie gewijzigd door Sergelwd op 24 juli 2024 12:56]

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (25)Anoniem: 310408
@Sergelwd1 januari 2016 08:36

Vind dit sowieso wel een schimmige site, een online huishoudboekje met privegegevens. Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (26)

En hou had jij je een online huishoudboekje ZONDER prive gegevens voorgesteld?

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (27)onetime
@Anoniem: 3104081 januari 2016 17:07

Niet? Zo iets doe je niet online. En al helemaal niet in een "gratis" app waar je je data weggeeft. Gewoon op je eigen pc met een spreadsheet / database / programma.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (28)Fawn
@onetime3 januari 2016 02:27

Pen en papier, dat is pas veilig!

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (29)Jiriki
@Sergelwd5 januari 2016 22:13

Het is niet online, de software zelf installeer je op je PC. Het enige dat online staat is of je een support contract hebt, waar dan helaas in dit geval de persoonlijke gegevens aan zijn gekoppeld, en de support tickets.

De data zelf staat niet online, die staat in de database op de computer van de gebruiker.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (30)fritek373
31 december 2015 18:03

Via Google had de onderzoeker ontdekt dat er een lek in Bankingtools zat

waarna de onderzoeker het lek meldde aan nu.nl

De onderzoeker zou ook hebben aangegeven dat er meer manieren zijn om in te breken

Lekkere "onderzoeker"... Kan hij het niet gelijk aan het bedrijf melden? Als hij credits wil kan ik het nog wel begrijpen, maar nu komt hij anoniem in het nieuws en loopt het bedrijf imagoschade op.

[Reactie gewijzigd door fritek373 op 24 juli 2024 12:56]

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (31)Spectaculous
@fritek3731 januari 2016 12:54

Ik denk dat de hacker dit niet in de doofpot wil hebben? Het gaat om financiële tools, niet een spelletjes website die je mailadres en een (hopelijk hashed) password. Als je het een bedrijf meld dan hoort de buitenwereld er nooit van, nu weten gebruikers in ieder geval dat ze verdacht moeten zijn op ID-diefstal.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (32)Anoniem: 126717
@fritek37331 december 2015 18:32

Inderdaad, dat was ook mijn gedachte toen ik het las. Wat wil hij, bekendheid of het lek dichten?
nu.nl is een sensatiesite (minder dan de telegraaf) waarop genoeg mensen komen die het ook wel even willen proberen.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (33)njitter
31 december 2015 18:01

De onderzoeker zou ook hebben aangegeven dat er meer manieren zijn om in te breken bij systemen van Invers, iets dat door het bedrijf zelf ontkent wordt omdat er geen 'sporen zijn die aantonen dat dat waar is'.

Ja dat is echt overtuigend bewijs Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (34)

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (35)Bonobo
@njitter31 december 2015 20:31

Dat is echt totaal de verkeerde manier van denken als je het over veiligheid hebt. Eigenlijk moet je er van uit gaan dat er altijd wel een lek is en zo je complete systeem beveiligen. Ik snap dan ook niet dat er telkens weer bedrijven zijn die doodleuk zeggen "ja maar ons systeem is perfect".

Als werktuigbouwkundige zeg ik toch ook niet "theoretisch kun je over de maximale belasting heen, maar dat is tot nu toe niet gebeurd dus houden zo". Nee, je ontwerpt minimaal ~2x wat je denkt dat er nodig en en dan meer als het kritiek is(mensenlevens enzo Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (36) ). Ga jij maar is uitleggen aan je klant dat een machine bij ontwerp al af en toe dingen laat vallen of wegslingert.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (37)Grrrrrene
@Bonobo1 januari 2016 11:38

Als werktuigbouwkundige zeg ik toch ook niet "theoretisch kun je over de maximale belasting heen, maar dat is tot nu toe niet gebeurd dus houden zo". Nee, je ontwerpt minimaal ~2x wat je denkt dat er nodig en en dan meer als het kritiek is(mensenlevens enzo Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (39) ). Ga jij maar is uitleggen aan je klant dat een machine bij ontwerp al af en toe dingen laat vallen of wegslingert.

Grappig dat je dat zegt, want zo denk ik er als mede-werktuigbouwkundige ook over. Het lijkt er in de IT op dat er voor het minimaal benodigde wordt gekozen, maar als werktuigbouwkundige zit je vaak ook gebonden aan veiligheidsfactoren die door normen of instanties worden opgelegd. Volgens mij bestaan dergelijke instanties nog niet in de IT, want ik hoor vaak de roep om een veiligheidskeurmerk in de IT. Zolang veiligheid niet uit te drukken is in cijfers / scores, blijft het voor relatieve leken een ongrijpbaar iets. Bovendien is het lastig te testen zonder de broncode te kennen, terwijl "wij werktuigbouwkundigen" altijd een prototype kunnen testen op 150% van de verwachte belasting, o.i.d. en materiaaleigenschappen heel voorspelbaar en goed testbaar zijn.

In de IT zijn er echt wel zaken die standaard zouden moeten zijn, zoals het versleuteld opslaan van wachtwoorden. Hoe logisch dat ook klinkt, ook dat wordt door partijen nogal eens vergeten en dat is echt onvergeeflijk. Niemand kan een 100% waterdicht beveiligingssysteem beloven, maar als je niet eens het minimaal benodigde doet...

Kortom: kom maar op met een beveiligingskeurmerk.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (40)John Doos
@Grrrrrene1 januari 2016 14:58

Ik weet niet zeker of ik je goed begrijp, maar je wilt een beveiligingskeurmerk voor algemene online beveiliging of voor de online bank wereld?

Voor dat laatste wordt nu hard aan de weg getimmert.
nieuws: Meer dan vijfhonderd Europese banken registreren zich voor .bank-domein

Allerei betaalinstanties en banken etc. mogen zich registreren voor het .bank domein, daar staan echter wel een aantal beveiligingseisen tegenover. Zoals heel simpel verplichte https toegang.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (41)Grrrrrene
@John Doos1 januari 2016 15:06

Voor beiden zou het mooist zijn, maar als we met bankzaken zouden beginnen is dat al een hele stap en kan dat als voorbeeld voor de rest van de industrie gelden. Het is nu voor een gebruiker totaal niet duidelijk te zien hoe goed je gegevens beschermd worden. Geen website of softwaremaker laat weten hoe jouw persoonsgegevens worden beveiligd en al zouden ze dat doen, hoe snapt een leek of dat goed genoeg is?

Wat je zegt over het .bank-domein is een mooi begin, maar geeft gebruikers nog geen inzicht in de kwaliteit van de beveiliging (het is een basisniveau, meer niet). Het mooist zou zijn als je een aan cijfer als "7/10" o.i.d. zou kunnen zien hoe goed de beveiliging van gegevens is. En dat moet door onafhankelijke instanties gekeurd worden. Auto's krijgen NCAP-sterren, beleggingen krijgen een risiconiveau toegewezen en bedrijven die (gevoelige) gegevens opslaan moeten een beveiligingscijfer krijgen.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (43)kmf
@Bonobo31 december 2015 21:09

Ga jij maar is uitleggen aan je klant dat een machine bij ontwerp al af en toe dingen laat vallen of wegslingert.

Gebeurt maar al te vaak als je een advies uitbrengt welke een klein risico met 50% vermindert, maar er wel constant 20% extra kosten bij komt kijken. Dan wordt 99% gekozen om die risico maar voor lief te nemen.

Zolang er geen verplichte audits zijn, zal dit soort berichten alleen maar toenemen.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (44)njitter
@kmf31 december 2015 21:39

Ik ben zelf werkzaam als IT-er in de Pharmaceutische industrie. Zonder Documented Evidence wordt het als 'niet getest' beschouwd. Kost een hoop exrtra geld maar is wel een Mindset die je bijblijft.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (45)Anoniem: 310408
@njitter1 januari 2016 08:34

De onderzoeker zou ook hebben aangegeven dat er meer manieren zijn om in te breken bij systemen van Invers, iets dat door het bedrijf zelf ontkent wordt omdat er geen 'sporen zijn die aantonen dat dat waar is'. Ja dat is echt overtuigend bewijs Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (46)

Maar iets bewijzen wat niet bestaat is natuurlijk onmogelijk he...

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (47)Freee!!
@njitter31 december 2015 18:20

Precies, absence of proof isn't proof of absence.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (49)wberkel
1 januari 2016 09:37

Ik vertrouw die tent al langer niet. Ik krijg regelmatig spam op een specifieke alias die ik alleen gebruikt heb bij hen.
Notabene is dit bedrijf ooit aangeraden door de Rabobank toen zij jaren gelegen stopten met offline pakket voor telebankieren

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (50)sko
@wberkel2 januari 2016 10:57

Zelfde hier, al sinds 2011(!) krijg ik spam gericht aan twee email adressen dat ik alleen bij hen gebruikt heb, dus hun database is is al veel langer lek. Dat is de reden dat ik bankingtools niet meer gebruik, ik vertrouw ze allang niet meer.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (51)Henk54
31 december 2015 18:55

Voor enkele jaren geleden had ik nog een abo. lopen, maar toen opgezegd.
Als reden dat bij m'n eigen bank al genoeg inzicht had.
Kreeg nog onlangs een email dat er een nieuwere versie was uitgekomen.
Maar bovenstaand mail heb ik (nog) niet ontvangen.
Merkwaardig om zo met gevoelige gegevens om te gaan, terwijl de beveiliging tekort schiet.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (52)Spectaculous
@Henk541 januari 2016 12:58

Ja dit, de banken doen dit zelf zo mooi tegenwoordig dat zo'n pakket eigenlijk niet meer echt nodig is. Overigens valt de schade wel mee vind ik. Een server waarop de facturatie werd gedaan is gehackt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en slecht, maar het is niet de data zelf, dit wordt blijkbaar encrypted ergens op een andere server geplaatst, ik hoop op basis van informatie die net op een server staat, maar op de client PC. Verder is het offline software dus als je de backups al lokaal maakt staat die data sowieso niet op het internet.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (53)jpsch
31 december 2015 19:24

Valt weinig te melden als er geen log is lijkt me.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (54)locke960
31 december 2015 20:01

Onderzoek van Invers toonde aan dat de serverlogs verdwenen zijn,

Dat zegt wel wat over de staat van het beheer en het veiligheidsbewustzijn bij Invers.
Logs hoor je periodiek te inspecteren, dan merk je het ook als ze verdwenen zijn. Ook zouden er backups moeten zijn. In het beste geval worden logberichten zelfs naar een andere machine gestuurd zodat ze niet gemanipuleerd kunnen worden door een hacker.

Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (55)danielik
1 januari 2016 10:40

Gewoon lekker thuis op een usb onder linux versleutelen. Waarom al die dingen toch online. Vragen om problemen

1 2 Volgende

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

  • Vodafone registreert sms-pieken tijdens WhatsApp-storing oudejaarsavond
  • Final Fantasy IX komt naar pc, iOS en Android
Gebruikersgegevens Bankingtools waren door lek voor iedereen beschikbaar (2024)
Top Articles
Midas Muffler · Pab Muffler Corp · 3781 Delaware Av, Tonawanda, NY 14217
Best Pool Heaters of 2022 - Pool Magazine / Pool Industry News
Walgreens Boots Alliance, Inc. (WBA) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance
Mackenzie Rosman Leaked
Boomerang Media Group: Quality Media Solutions
Z-Track Injection | Definition and Patient Education
Lexington Herald-Leader from Lexington, Kentucky
Wfin Local News
What's Wrong with the Chevrolet Tahoe?
Rochester Ny Missed Connections
Little Rock Arkansas Craigslist
Syracuse Jr High Home Page
Help with Choosing Parts
Grace Caroline Deepfake
Craigslist Farm And Garden Tallahassee Florida
Colorado mayor, police respond to Trump's claims that Venezuelan gang is 'taking over'
7543460065
Byte Delta Dental
Ostateillustrated Com Message Boards
What Is Vioc On Credit Card Statement
Persona 5 Royal Fusion Calculator (Fusion list with guide)
Scout Shop Massapequa
zom 100 mangadex - WebNovel
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Panolian Batesville Ms Obituaries 2022
2021 Volleyball Roster
Loslaten met de Sedona methode
Hctc Speed Test
Craigs List Jonesboro Ar
Finding Safety Data Sheets
Craigslist Ludington Michigan
Times Narcos Lied To You About What Really Happened - Grunge
The Creator Showtimes Near Baxter Avenue Theatres
Trust/Family Bank Contingency Plan
APUSH Unit 6 Practice DBQ Prompt Answers & Feedback | AP US History Class Notes | Fiveable
Pfcu Chestnut Street
Current Time In Maryland
Bratislava | Location, Map, History, Culture, & Facts
When His Eyes Opened Chapter 2048
Plead Irksomely Crossword
Telugu Moviez Wap Org
Jason Brewer Leaving Fox 25
Leena Snoubar Net Worth
B.C. lightkeepers' jobs in jeopardy as coast guard plans to automate 2 stations
Samantha Lyne Wikipedia
Todd Gutner Salary
Arnesons Webcam
Dobratz Hantge Funeral Chapel Obituaries
Argus Leader Obits Today
Richard Mccroskey Crime Scene Photos
Fresno Craglist
Comenity/Banter
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 6348

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.